Despre noi

“Acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele!”

Cine suntem?

    XeroService SRL este o companie cu capital integral românesc, fondată din pasiune pentru latura IT&C. Formată dintr-o echipă dedicată, cu peste 35 de ani de experiență în domeniul Calculatoarelor, Copiatoarelor și a Echipamentelor de birotică, XeroService este cunoscută în rândul clienților și al colaboratorilor pentru Promptitudine, Onestitate și Capacitatea de a se Adapta Rapid provocărilor mediului de business din România.

Misiunea

Indiferent unde te afli – că ești companie la început de drum sau pioner pe piață, activitatea ta se vrea optimizată. Îți oferim sprijin pentru a alege cea mai potrivită infrastructură IT&C pentru Obiectivele Afacerii Tale și pentru Bugetul Tău!

Produse și servicii

Activitatea de bază a XeroService o reprezintă furnizarea de soluții IT și de Printing, prin Vânzarea, Închirierea și Mentenanța tehnicii de calcul și a comunicațiilor pentru echipamente precum: copiatoare, multifuncționale, videoproiectoare, calculatoare, laptopuri, servere, etc.

Service și mentenanță

Echipa noastră de specialiști, cu o pregătire în domeniu de mai bine de 35 de ani, vă asigură Intervenție Rapidă și Profesionalism, astfel încât proiectele dvs să nu sufere întârzieri datorate eventualelor defecte ale aparatelor.

CELE MAI CUNOSCUTE BRAND-URI

Pe piața din România suntem una dintre puținele firme Autorizate pentru Comercializare și Service pentru marile brand-uri din domeniu: Xerox, Toshiba, Dell, Canon, Kyocera și multe altele. Această poziție ne permite să vă oferim Calitatea și Prețul Corect!

print, Multiplicare scanare

- Servicii profesionale de Scanare, Copiere, Multiplicare și Plotare, respectiv Arhivare pentru planuri de arhitectură A4-A0, efectuate cu ajutorul programelor: AUTOCAD, NEMETSCHEK, MATHCAD
- Servicii de Listare, Copiere Alb-Negru (monocrom) și Color pe diverse tipuri de hârtie, carton, autocolant sau transparent
- Servicii și Operatiuni Conexe: tăiere la format, împăturire planuri, îndosariere sau arhivare

ASISTENȚĂ DE SPECIALITATE ȘI INSTRUIRE

Scopul nostru este să vă creșteți productivitatea! Pentru aceasta, aveți nevoie de echipament potrivit nevoilor afacerii dvs și noi suntem aici ca să vă răspundem GRATUIT oricărei întrebări legate de infrastructura IT&C. Pentru fiecare echipament livrat oferim instruirea personalului dvs pentru utilizarea acestuia.

Close Menu